Webinar Gratuit
21 Decembrie 2020, ora 18:00

MONTESSORI DE LA NAȘTERE LA 3 ANI

Vrei să afli de la un specialist certificat de Association Montessori Internationale ce este cu adevărat metoda Montessori? Nu știi cu ce să începi când vine vorba de aplicarea principiilor Montessori acasă? Vrei să știi câte din informațiile despre Montessori, pe care le vezi în online, sunt adevărate?

Dă-mi voie sã îți ofer informațiile oficiale despre metoda Montessori, în Webinarul de 90 de minute, “Montessori de la naștere la 3 ani”.

  • Vom vorbi despre cum poți identifica nevoile reale ale copilului tău.
  • Vei afla care sunt principalele diferențe dintre metoda de educație Montessori și cea tradițională.
  • Știm cu toții cât de multe informații se găsesc în online sub numele de Montessori, însă din păcate foarte multe din ele nu sunt corecte. Vei afla care sunt principiile și conceptele autentice care stau la baza acestei metode. 
  • Vom vorbi despre mituri și erori des întâlnite în online, pe care vei putea să le identifici.
  • Sesiune Q&A.
REZERVĂ-MI LOCUL

WEBINAR LIVE, SUSȚINUT DE GABRIELA HRANOVSCHI

Gabriela a creat programul online Montessori Acasă, pentru părinții cu copii între 0 și 3 ani și este fondatorul Child’s Nest, primul centru de ateliere Montessori, din București. De mai bine de 5 ani lucrează în domeniul educației, ca educator, ghid Montessori și consilier pentru părinți.

Este ghid Montessori pentru nivelul 0-3 ani, obținând certificarea Association Montessori Internationale, asociație fondată chiar de Maria Montessori.

Pasionată de parenting, neuroștiințe și psihologie, Gabriela a ajutat prin cursuri, consiliere și articole, sute de pãrinți să crească copii echilibrați și independenți.

REZERVĂ-MI LOCUL

Numărul de locuri este limitat. Rezervă-ți locul înainte de închiderea înscrierilor.

Data: 21 Decembrie 2020
Ora: 18:00
Durata: 90 min