Evenimentele Child’s Nest din luna aceasta

[event-list style=’list’]

Politica de participare

Pentru că locurile la evenimentele și atelierele Child`s Nest sunt limitate, înscrierea și confirmarea participării se realizează prin plata evenimentului, în avans.

În cazul în care nu mai poți participa, te rugăm să anunți cu minim 12 ore înaintea evenimentului, astfel încât noi să putem oferi locul tău unei persoane care se află pe lista de așteptare.

În cazul în care absența nu este anuntață cu minim 12 ore înaintea evenimentului, locul este considerat al tău, iar banii nu mai pot fi returnați.

Ne rezervăm dreptul de a reprograma evenimentul, cu minim 12 ore înainte, dacă nu se atinge numarul minim de participanți, caz în care fie acceptați să participați la același eveniment într-o altă dată, fie optați pentru alt eveniment sau atelier organizat de noi. Dacă niciuna din aceste variante nu vi se potrivește, atunci banii vor fi restituiți.

Ne rezervăm dreptul de a nu permite accesul la ateliere copiilor dar și adulților care prezintă simptome de boală (tuse, secreții nazale etc). Așadar dacă observați aceste semne, rămâneți acasă, atât pentru binele dumneavoastră sau al copilului, dar și din respect pentru ceilalți participanti la activitățile noastre. Imediat ce aceste simptome dispar vă așteptăm cu drag în Cuib!