Aceasta este varianta noastră online, doar pentru voi, cei mari.
Însă varianta offline a Cuibului este prietenoasă cu toți, de la mic la mare.

Misiunea Cuibului este aceea de a îți oferi oportunitatea unei experiențe memorabile alături de copilul tău, într-un mediu Montessori, special pregătit pentru nevoile din grupa de vârstă 0-3 ani.

Child`s Nest vine cu un concept nou în ceea ce privește activitățile și evenimentele dedicate părinților și copiilor, din București – redăm experiențele unei comunități Montessori: lucru cu materiale Montessori, respectul față de ritmul natural al copilului, mobilier realizat exclusiv pentru nevoia copilului de independeță.

Acest concept există deja la nivel mondial, iar acum există un astfel de loc și în București, unde părintele și copilul pot pur și simplu să se conecteze, să lucreze într-un ritm relaxat și liniștit, cu orice își dorește copilul, pentru că în Cuib există dor materiale care susțin dezvoltarea.

Dincolo de materialele Montessori pe care le folosește această pedagogie, vorbim de un alt factor foarte important care influentțează dezvoltarea copilului, iar acela este ADULTUL. Atitudinea adultului este cea care modelează, iar noi știm foarte bine că cei mici sunt experți în a imita comportamente.

Activitățile pe care le facem sunt foarte importante, dar și mai important este modul în care prezentăm aceste activități copilului, cum știm să îl observăm, astfel încât să nu fim un obstacol în dezvoltarea lui.

În Cuib, acesta este un alt avantaj al întălnirilor noastre, acela că părintele învață și crește împreună cu copilul.

Cuibul este mediul Montessori pregătit pentru părinte și copil. Este în același timp o oportunitate pentru părință, să facă parte dintr-o comunitate care își dorește să apilce principiile Montessori încă de la naștere.

Un mediu cald, confortabil și natural pentru copil și părinte. Așa cum l-a numit Maria Montessori, ”Nido” ( însemnând ”cuib” în italiană), mediul redă ideea de căldură și securitate de care are nevoie copilul pentru a se simți în siguranță și a explora.

Este locul nostru de suflet, un mediu pregatit cu dragoste unde cei mici pot explora in siguranta, un mediu care faciliteaza conectarea dintre parinte si copil.

Bianca