Ajută-ți copilul să descopere cât de independent poate fi și să-și dezvolte încrederea în sine într-un spațiu simplu și sigur

CURS ÎNREGISTRAT

Cumpără cursul (290 RON)

*Vei primi în secțiunea Contul Meu și un eBook cu sfaturi practice pentru organizarea locuinței tale.
După achiziție accesul la curs este nelimitat

Momentul în care copilul începe să meargă, curajos și curios, îi ia pe cei mai mulți părinți prin surprindere. Cei mari se lasă cuprinși de anxietate, blochează uși, ascund prize, rotunjesc colțuri ascuțite și ridică orice ar putea reprezenta un pericol pe raftul de sus, iar cei mici încep să audă un cor continuu de ”Nu-nu!”, ”Ia mâna de acolo!” și ”Las-o jos, te rog!”.

După 6 ani de lucru cu copiii și părinții, sunt aici să îți spun că lucrurile pot sta și altfel. Cu informația din acest curs și din eBook-ul pe care îl vei găsi în secțiunea Contul Meu, casa ta poate deveni mediul sigur și stimulant de care copilul tău are nevoie pentru a-și dezvolta autonomia, încrederea și stima de sine. Pe scurt, pentru a-și atinge adevăratul potențial.

Din cursul meu vei afla informații despre:

 • Cât de important este mediul în care se naște și crește un copil pentru dezvoltarea lui armonioasă.
 • Ce legătură există între spațiul în care locuiește copilul și stima de sine pe care acesta o va avea.
 • Cum ajungi la acea mult-dorită independență a copilului.
 • Care sunt așteptările realiste și așteptările nerealiste ale părinților când vine vorba despre autonomia copiilor lor.
 • Cum poți avea un copil ordonat.
 • Cum ar trebui să organizezi, concret, zona de somn, zona de hrană, zona de mișcare și zona de îngrijire personală pentru cei mici (un subiect tratat punctual și în eBook-ul gratuit pe care îl vei primi în secțiunea Contul Meu).
 • Cum construiești un mediu în care copilul tău să aibă încredere.
 • Cum gestionezi mediul atunci când ai 2 sau chiar mai mulți copii.

Primul și cel mai important mediu pentru un copil este cel intrauterin. Al doilea este familia și casa în care crește și copilărește. Sunt aici ca să te ghidez înspre un mediu pregătit cu atenție și cu simplitate.

Cumpără cursul (290 RON)

*Vei primi în secțiunea Contul Meu și un eBook cu sfaturi practice pentru organizarea locuinței tale.
După achiziție accesul la curs este nelimitat

Iată cum te va ajuta acest curs:

 • Îți va aduce claritate, structură și calm: vei ști exact ce trebuie să faci, pas cu pas și cameră cu cameră, pentru a-ți pregăti eficient casa pentru un copil care umblă și explorează.
 • Vei putea evita problemele ce pot apărea mai târziu în dezvoltarea copilului și în relația ta cu el: refuzurile repetate, lipsa de cooperare și crizele de furie apar de multe ori când cel mic nu a avut parte de un spațiu bine pregătit.
 • Vei ști ce înseamnă cu adevărat un copil autonom și vei putea să-i pregătești un mediu care să îl conducă înspre o independență sănătoasă.
 • Vei înțelege de ce este înțelept să nu mai faci lucruri în locul copilului și să nu mai spui foarte des ”Este prea mic, o să facă asta când va mai crește”.
 • Vei ști să eviți cumpărăturile inutile și campaniile de marketing menite să-ți golească buzunarele, pentru că un spațiu bine construit nu presupune achiziții costisitoare.
 • Vei descoperi recomandări clare pentru fiecare zonă a casei tale în eBook-ul gratuit din secțiunea ”Contul Meu”.

Cursul se adresează părinților cu copii de peste 12 luni, dar te invit să îl parcurgi de când bebelușul tău împlinește 6 luni, ca să te poți pregăti din timp.

Cumpără cursul (290 RON)

*Vei primi în secțiunea Contul Meu și un eBook cu sfaturi practice pentru organizarea locuinței tale.
După achiziție accesul la curs este nelimitat

Iată acele probleme pe care majoritatea părinților și le pun atunci când copiii lor încep să meargă și să exploreze întreaga casă (și care sunt aduse cel mai des în discuție în ședințele de consiliere):

 • Vreau să știu că este în siguranță, dar mi se pare că încontinuu trebuie să îl păzesc, să îl avertizez sau să strig ”Nu-nu-nu!”
 • Înțeleg că trebuie să exploreze, dar toată casa este vraiște, nu este deloc ordonat!
 • Îmi doresc să fie independent, dar nu vreau să cheltui foarte mulți bani și să cumpăr o mulțime de mobilă de dimensiuni mici, care costă o avere.
 • Este foarte mic, nu mai bine fac eu pentru el cât mai multe lucruri? O să facă el singur când va mai crește!
 • Nu știu cum să gestionez ”meciurile” care apar în timpul meselor, la somn, când trebuie să îl îmbrac sau să îl spăl pe dinți.
Program-Online-Montessori-Acasa-Gabriela_Hranovschi
Cumpără cursul (290 RON)

*Vei primi în secțiunea Contul Meu și un eBook cu sfaturi practice pentru organizarea locuinței tale.
După achiziție accesul la curs este nelimitat

Despre mine

Sunt Gabriela Hranovschi, specialist Montessori certificat de Association Montessori Internationale și consilier pentru părinți, cu o experiență de 6 ani în lucrul cu copiii și părinții și fondatorul Child`s Nest.

Scopul meu este să ajut părinți și familiile să își păstreze autenticitatea și în același timp să identifice și să răspundă nevoilor copiilor lor, încă din primele luni de viață.

”Cred că primii ani de viață ne definesc într-un fel sau altul modul în care ne dezvoltăm și suntem pe tot parcursul vieții.  Este o perioadă în care copilul învață mai multe lucruri decât în oricare alta din viața sa.”