CURS ÎNREGISTRAT

Durata: 3h 46 min

Potrivit pentru părinții cu copii între 0-6 ani

Vreau cursul (290 RON)

După achiziție accesul la curs este nelimitat

Îți este greu să pui limite ca părinte și chiar te simți vinovat atunci când încerci să o faci? Îți este teamă că îi faci rău copilului tău atunci când îi pui limite?

 

Îți dorești să faci lucrurile diferit față de părinții tăi atunci când vine vorba despre limite, dar de cele mai multe ori nu știi cum să faci asta?

Atunci când vrei să faci diferit, când vrei să faci ”mai bine” e nevoie să înveți CUM să faci aceste lucruri. Mai ales dacă atât de mult timp ți s-a spus că oamenii educați și buni nu spun niciodată „nu” și că nu au limite personale.

Atunci când nu există claritate există riscul celor două extreme: fie a limita excesiv, fie a nu pune limite deloc. Mai mult, cea mai frecventă eroare despre parentingul ”modern” este aceea că, în ziua de astăzi copiii nu au limite.

Dar oare este o eroare? Dacă stăm să ne gândim, uneori așa este, din păcate. Numai că în cazul acesta nu mai vorbim de parenting. În parenting, copiilor ar trebui să li se pună limite, să aibă reguli și să aibă părinți care rămân în rol de părinți.

Parentingul înseamnă echilibrul dintre libertate și limite, iar echilibrul te invit să îl găsești cu ajutorul informațiilor din acest curs.

Cumpără cursul (290 RON)

După achiziție accesul la curs este nelimitat

Acest curs te ajută să:

 • – depășești teama de a pune limite copilului tău
 • – știi cum are nevoie copilul de limite
 • – găsești propriul echilibrul dintre libertate și limite
 • – fii ghidul de care are nevoie copilul tău
 • – ai exemple concrete, autentice, aplicabile în viața de zi cu zi
 • – îmbunătățești relația cu copilul tău

Cursul este împărțit în 9 Capitole:

 1. Introducere
 2. Tu și limitele tale
 3. Copilul și limitele sale
 4. Despre Limite
 5. Abordarea Montessori despre Limite
 6. Cuvântul ”Nu”
 7. Ceva ce trebuie să știi
 8. #Limite și #Reguli (în practică)
 9. Concluzii

Sunt aici!

Te ajut să fii părintele care îți dorești să fii.

Vreau cursul (290 RON)

După achiziție accesul la curs este nelimitat

Despre mine

Sunt Gabriela Hranovschi, specialist Montessori certificat de Association Montessori Internationale și consilier pentru părinți, cu o experiență de 6 ani în lucrul cu copiii și părinții și fondatorul Child`s Nest.

Scopul meu este să ajut părinți și familiile să își păstreze autenticitatea și în același timp să identifice și să răspundă nevoilor copiilor lor, încă din primele luni de viață.

”Cred că primii ani de viață ne definesc într-un fel sau altul modul în care ne dezvoltăm și suntem pe tot parcursul vieții.  Este o perioadă în care copilul învață mai multe lucruri decât în oricare alta din viața sa.”