Child's Nest Program 5 saptamani

Primii 3 ani din viața sunt foarte importanți, sunt anii în care se formează 85% din creierul copilului tău.

Descoperă și aprofundează metoda Montessori și folosește-o acasă ca stil de viață pentru copilul tău, astfel încât să te asiguri că acești 3 ani sunt baza solidă și echilibrată pe care se construiește viitorul.

Imaginează-ți cum ar fi dacă ai avea toată înformația de care ai nevoie pentru a aplica în mod autentic metoda Montessori acasă, pentru a crește un copil echilibrat și independent.

Mă înscriu în program

Acest Program Online, Montessori, este pentru tine dacă:

 • Îți dorești să identifici nevoile reale ale copilului tău și să îi oferi ajutorul de care are nevoie?
 • Vrei să știi ce este cu adevărat metoda Montessori, astfel încât să o aplici corect acasă încă de la început?
 • Vrei să știi cum să vorbești cu copilul tău astfel încât să puteți colabora?
 • Ti se pare greu să găsești activitățile potrivite nevoilor copilului?
 • Vrei să știi ce fel de jocuri și activități sunt potrivite pentru nivelul lui de dezvoltare și care este modalitatea corectă prin care le pui la dispoziția lui?
 • Vrei să știi cum să pregătești casa astfel încât aceasta să susțină dezvoltarea copilului și nu să fie un obstacol?
 • Vrei să fii un părinte informat, care știe cum învață și cum funcționează creierul copilului său, în funcție de vârstă?
Program-Online-Montessori-Acasa-Gabriela_Hranovschi

Ce primești:

 • 5 întâlniri online, live –  o întâlnire pe săptămână, a câte 2 ore fiecare.
 • Acces nelimitat la mine via email/Whatsapp pe tot parcursul programului.
 • Exercițiul de observare complet care te ajută să identifici nevoile reale ale copilului tău.
 • Materiale suport despre temele abordate în program.

În plus, mai primești și:

 • Un program unic în Romania.

 • Experiența unei comunități cu care împărtășești aceleași valori și principii.

 • Acces la informații validate de Association Montessori Internationale, singura asociație fondată de Maria Montessori.

Mă înscriu în program

Voi fi ghidul tău Montessori

Sunt Gabriela Hranovschi, specialist Montessori certificat de Association Montessori Internationale și consilier pentru părinți, cu o experiență de 5 ani în lucrul cu copiii și părinții și fondatorul Child`s Nest, primul centru educational Montessori pentru părinți și copii, cu vârsta între 0 și 3 ani, din București.

Scopul meu este să ajut părinții și familiile să își păstreze autenticitatea și în același timp să identifice și să răspundă nevoilor copiilor lor, încă din primele luni de viață.

”Cred că primii ani de viață ne definesc într-un fel sau altul modul în care ne dezvoltăm și suntem pe tot parcursul vieții.  Este o perioadă în care copilul învață mai multe lucruri decât în oricare alta din viața sa.”

Iată cum arată programul Montessori acasă:

Modulul 1

Ce este Montessori – Ai ocazia să descoperi care sunt principiile reale și conceptele care stau la baza acestei metode, descoperi cum funcționează creierul copilului tău și care sunt caracteristicile stadiului de dezvoltare în care se află.

În plus, în acest modul îți pun la dispoziție exercițiul complet de observare științifică. Această practică a observării științifice a fost folosită de Maria Montessori, ea stând la baza acestei metode de educație.

Modulul 2

Pregătirea mediului de acasă – Te ghidez în procesul de pregătire/ajustare a mediul de acasă având la bază înformații despre stadiile de dezvoltare și nevoile copilului din fiecare etapă în parte.

Modulul 3

Viață practică – Cele mai bune surse de învățare vin din experiențele reale. Te ghidez în procesul de implementare a activităților de viață practică potrivite pentru copilul tău, dar și în modul în care le ”prezenți” copilului.

Prezentarea acestor activități este cea mai important parte și se referă la cum vorbești copilului, cum stabilești limitele și cum le transmit, cum oferi feedback.

Modulul 4

Limbaj – Afli cum se dezvoltă limbajul, care sunt activitățile potrivite care susțin dezvoltarea limbajului, dar și cum  să vorbești cu copilul tău astfel încăt să existe o relație cooperare.

Modulul 5

Activități psiho-senzorio-motrice – afli cum să alegi jucăriile și materialele în funcție de nevoile copilului (pe care le descoperim impreună folosind observarea științifică) și cum să le folosești  în mod constructiv, dar și câte jucării să îi pui la dispozitie și cum se rulează acestea la un anumit interval de timp.

BONUS

O sesiune individual de consigliere, valabila pentru varianta de grup a programului.

Investiția ta:

 1190 RON – reducere de la 1400 RON

Înscrie-te la varianta 1:1 a Programului

Mă înscriu în program

Ce spun participanții despre programul Montessori Acasă:

”Calitatea informațiilor și precizia-indicații foarte clare, concise și simplu de aplicat.
Dar toate cele scrise mai sus, s-au intamplat pentru că tu ai știut cum s-o faci! Pe langă a lucra cu copiii, se pare că te descurci foarte bine și în a lucra cu parinții!😄
Sunt încântată că te-am întâlnit și cu siguranță nu este întâmplător. Pentru mine, am simțit că ai apărut când aveam cea mai mare nevoie de ghidare!”

Miriam Bogdan

”Orice mamă are nevoie de Gabriela cel puțin o dată în viață. Principiile Montessori explicate cu multă delicatețe și dăruire fac din Gabriela o prezență necesară în creșterea armoniaoasă a copilului.”

Mirela Anghel

”Pentru mine a fost o experiență absolut minunată. Datorită cursului am inceput să îmi șlefuiesc comportamentul vis a vis de educația Montessori, am învațat multe trucuri pe care nu ți le spune nici o carte, pentru că am avut posibilitatea să întreb, multe detalii care fac diferența.”

Ioana Victoria