Curs Montessori in primii ani_GabrielaHranovschi

Află cum poți să aplici metoda Montessori acasă pentru a crește un copil echilibrat și independent

8 AUGUST 2020
10:00-13:00
CURS ONLINE PE PLATFORMA ZOOM (LIVE)

Particip (doar 150 RON)

Vrei să știi ce este cu adevărat metoda Montessori și cum o poți folosi acasă pentru a-ți ajuta copilul să crească și să se dezvolte echilibrat, în ritmul său?

Vrei să înveți să îti observi copilul folosind metoda”observării științifice”?

Această practică te va ajuta să identifici nevoile reale ale copilului, astfel încât nu vor mai exista momente in care să nu știi ce jucării, ce activități să îi oferi sau cum să gestionezi relația cu el.

Cursul cu mine te va ajuta să înțelegi care sunt principiile care stau la baza acestei metode de educație și mai mult, cum pot fi ele aplicate acasă.

Te invit la o discuție de 3 ore despre filosofia Montessori, despre principiile și conceptele care fac din această metodă un real sprijin pentru copilul și familia ta. Cursului Montessori pentru primii ani de viață pune la dispoziția părinților informații pe care le-am acumulat în ultimii 5 ani de lucru cu copiii și părinții și în urma a sute de ore de observare documentată.

Vei afla răspuns la întrebările:

  • Care sunt principiile si conceptele Montessori și cum pot fi ele applicate acasă?
  • Cum știu care sunt nevoile reale ale copilulu meu?
  • Cum pregătesc un mediul Montessori acasa, care să răspundă nevoilor copilului meu?
  • Care sunt planurile de dezvoltare și cum imi susțin copilul in fiecare din ele?
  • Care sunt caracteristicile materialelor Montessori și ce jucării sunt potrivite pentru copilul meu?

Cursul cuprinde și un exercițiu complex pe care ți-l pun la dispoziție și care va face procesul acesta și mai folositor pentru tine.

Particip (doar 150 RON)

Acest curs este pentru tine dacă:

  • Îți dorești să ai acces la informatii despre filosofia Montessori, de la un specialist certificat de Association Montessori Internationale
  • Îți dorești să știi cum să identifici care sunt nevoile reale ale copilului tău
  • Consideri că educația incepe de la naștere, iar copilul este o ființă completă și capabilă, care are nevoie din primele zile de viață de un mediu care să permită și să susțină dezvoltarea
  • Îți dorești să aplici acasă aceste principii pentru a crește un copil echilibrat și independent

Dacă ai raspuns cu ”da” la toate aceste întrebări atunci este foarte posibil să vrei să fii alături de mine în acest proces.

Cost: 150 lei reducere de 30% de la 195 RON

Mă înscriu la curs (doar 150 RON)

Iată ce spun cei care au urmat programul:

O experienta pozitiva, placuta si foarte informativa. O experienta la care ma gandesc cu placere si care in anumite situatii mi-a oferit acel moment de “aha”.

M-a ajutat sa aprofundez anumite principii si concepte descrise de metoda de educare Montessori. De altfel imi intareste convingerea ca metoda este una pe care as dori sa o folosesc in cresterea copilului meu. Explicatiile oferite in timpul cursului si chiar si dupa imi ofera increderea necesara de a porni la drum cu aceasta metoda.

Tunde Stan

Mi-a placut foarte mult cum a fost structurat cursul, pentru a intelege exact despre ce este vorba in Montessori. Eu am cochetat de ceva timp cu acest concept iar acum mi-am format o idee despre ce trebuie sa fac si cum trebuie sa ma comport in relatia cu bebelusa mea.

Nu stiu ce as putea adauga ca si imbunatatiri, poate durata sa fie mai mare? Ca parca zboara timpul prea repede! 😘
Multumim inca o data ! Si sa ai o zi minunata in continuare !

Dogaru Iselin

Despre mine

Sunt Gabriela Hranovschi, specialist Montessori certificat de Association Montessori Internationale și consilier pentru părinți, cu o experiență de 5 ani în lucrul cu copiii și părinții și fondatorul Child`s Nest, primul centru educational Montessori pentru părinți și copii, cu vârsta între 0 și 3 ani, din București.

Scopul meu este să ajut părinți și familiile să își păstreze autenticitatea și în acelați timp să identifice și să răspundă nevoilor copiilor lor, încă din primele luni de viață.

”Cred că primii ani de viață ne definesc într-un fel sau altul modul în care ne dezvoltăm și suntem pe tot parcursul vieții.  Este o perioadă în care copilul învață mai multe lucruri decât în oricare alta din viața sa.”